نشر (م.د.نمير خيرالله محمد العجمي) التدريسي بقسم علوم الاغذية بكليتنا سبعة ابحاث علمية ضمن مستوعبات سكوبس ضمن نطاق (Q.1 و Q.2) خلال الاعوام من 2016 ولغاية 2019 شملت 5 ابحاث ضمن دراسته الدكتوراه خارج العراق بجامعة UPM وبحثين بعد اكمال دراسته خارج العراق والعناوين هي:-
The Effects of Different Extraction Methods on AntioxidantProperties, Chemical Composition, and Thermal Behavior of Black Seed (Nigella sativa L.) Oil
Process conditions of spray drying microencapsulation of Nigella sativa oil
Quality changes of microencapsulated Nigella sativa oil upon accelerated storage
Response Surface Methodology Modelling of an Aqueous Two-Phase System for Purification of Protease from Penicillium candidum (PCA 1/TT031) under Solid State Fermentation and Its Biochemical Characterization
Useofresponsesurfacemethodologyforpartitioning,one-steppurificationofalkalineextracellularlipasefromPenicilliumcandidum(PCA1/TT031)
The extraction of crude enzyme of lipase from Penicillium candidum PCA 1/TT031 by way of solid state fermentation
Production of Functional Non-dairy Creamer using Nigella sativa oil Via Fluidized Bed Coating Technology
نتمنى للدكتور (نمير خيرالله محمد العجمي) مزيداً من التقدم والعطاء العلمي ورفع اسم كليتنا ضمن مستوعبات سكوبس العالمية اخرى ان شاءالله.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
859 | 156 | 8 | 742 |